Noi jucatori vin sa joace in Dealul Florilor; Catalin Chereches a dezvaluit noutati despre obiectivele echipei si situatia administrativa

FOTBAL/BAIA MARE VIZEAZA LIGA I  Alaturi de o parte din echipa care manageriaza CS Minaur Baia Mare, echipa de fotbal prin care se doreste readucerea noastra in primul esalon al fotbalului romanesc, primarul Catalin Chereches a anuntat noi jucatori, dar si alte informatii de interes.

Primarul a oferit asigurari ca este vorba despre un proiect foarte serios, axat nu doar pe componenta sportiva, ci si pe componenta manageriala a clubului. Acesta a vorbit si despre infrastructura sportiva unde, pe langa binecunoscutele deja proiecte, este necesara dezvoltarea unor centre de copii si juniori, in cateva zone ale judetului: "pentru a oferi conditii tinerilor talentati, dar si pentru a crea o pepiniera pentru echipa care ne dorim sa faca performanta, sa aduca bucurie baimarenilor si maramuresenilor, sa readuca prestigiul a ceea ce a insemnat echipa legendara, de acum prea multi ani, pentru noi", a spus primarul.

Promovare in Liga a II-a in iunie, sezonul urmatori Liga I

Echipa de fotbal a municipiului Baia Mare este consolidata momentan intr-o logica a promovarii in Liga a II-a la sfarsitul acestui campionat, respectiv in luna iunie. Pentru sezonul urmator Chereches vrea promovare in Liga I.

"Ne dorim sa obtinem cat mai repede si urmatorul obiectiv: promovarea, in urmatorul sezon, in Liga I. De aici rezulta si acumularea, in cadrul clubului, a unor jucatori care pot fi relevanti si in sezonul urmator, activand in Liga a II-a cu scopul promovarii in Liga I. Anunt faptul ca echipa de fotbal se va desprinde de Clubul Minaur, va deveni un club distinct unde Municipiul Baia Mare va fi cel mai important asociat. Conform regulilor Federatiei Romane de Fotbal, vom aduce si finantatori privati in aceasta constructie pentru a respecta toate normele. Inclusiv constructia din perspectiva juridica si organizatorica va fi gandita spre obiectivul principal nu de acum, ci de anul viitor: de a activa in Liga I", a declarat Catalin Chereches.

3 noi jucatori vor juca pentru Baia Mare

Primarul le-a multumit noilor jucatori care s-au alaturat echipei si ne vor ajuta sa obtinem ceea ce ne dorim. Joaca de astazi pentru Baia Mare:

EUGEN ZASAVITCHI
RAUL HAJMASAN

FLORIN CORDOS

ActualMM

Sportivi de la prodance 2000 la campionatul national, la piatra neamt
Citeste
CATALIN CHERECHES: "Nu dau 2 lei pe partidele politice din Romania Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunitatii"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.