Sofer URBIS, scandal cu un adolescent si mama acestuia in satul Sasar

ACTIUNE IN BAIA MARE  Un caz grav a avut loc in urma cu putin timp in Baia Mare, Potrvit primelor informatii, se pare ca soferul unui autobus URBIS a fos batut de mai multe persoane, chiar de fata cu pasagerii, in zona Sasar din oras.

Conform informatiilor furnizate de Urbis SA acest incident este primul pe aceasta ruta. Soferul Urbis are aproximativ 45 de ani si lucreaza la societatea baimareana de transport in comun de aproximativ 5 ani.

"A fost vorba despre un conflict verbal izbucnit pe traseu intre sofer si un tanar de etnie roma, pe motiv ca cel din urma a intarziat urcarea in autobuz. Ca urmare, calatorul a devenit agresiv si a inceput sa il injure pe sofer. Controlorii, care se aflau in autobuz, i-au atras atentia sa inceteze, iar pe traseu s-au dat jos. Intre timp, tanarul si-a alertat familia, care l-au asteptat atat pe el, cat si pe sofer, la capat de linie, in Sasar, nu departe de Pirita. Unul dintre ei avea in mana un par. Soferul nostru a apucat sa sune la 112, nu stiu daca nu cumva s-a baricadat in cabina. Au fost si ceva imbranceli, intrucat soferului i-a fost smuls lantisorul de la gat. A venit politia intre timp. Calatorii au fost transportati la statia din cartierul Depozitelor, iar autobuzul se afla aici. Toti cei implicati au fost condusi la audieri", a declarat Ioan Farte pentru VasileDale.ro.

 

ACTUALIZARE:

 

Potrivit informatiilor furnizate de catre politisti pentru ActualMM.ro, se pare ca nu a fost forba despre nici o infractiune, respectiv nici o persoana nu a fost lovita.

Mai exact, potrivit politistilor din Recea, care au intervenit la fata locului, totul s-a intamplat in urmatorul fel: un adolescent de 17 ani care a urcat intr-un autobus Urbis dintr-o statie din Baia Mare s-a luat la cearta cu soferul autobusului pe motiv ca acesta nu ar fi vrut sa astepte pana urca in mijlocul de transport. Situatia a evoluat pana in punctul in care ambele persoane implicate si-au adresat injurii, soferul acuzand ca a fost injurat de catre adolescent toata ruta pana in satul Sasar.

Tanarul de 17 ani si-a sunat mama, aceasta asteptandu-l in statia din Sasar, moment in care a inceput la randul ei sa-i adreseze injurii soferului de autobus. In timpul "scandalului", din neatentie, soferul autobusului si-a pierdut o bratara de aur, aceasta fiind recuperata la scurt timp.

Nici una dintre persoanele implicate nu a dorit sa depuna plangere. In schimb, soferul autobusului a depus o reclamatie impotriva mamei adolescentului, politistii urmand a lua masurile legale care se impun .

"Cu privire la aspectele aparute in spatiul public, conform carora un sofer de autobuz ar fi fost agresat, va comunicam ca politistii din Recea au intervenit la o stare conflictuala intre soferul unui autobuz si o femeie din Sat Sasar, in urma unui apel prin SNUAU 112. Au fost identificate toate persoanele implicate, constatandu-se ca a avut loc un schimb de replici si s-au adresat injurii, fara ca vreo persoana sa fie victima unei agresiuni fizice. Nu a fost depusa nicio plangere, soferul autobuzului a depus o reclamatie urmand ca politistii sa ia masuri legale", a declarat purtatoarea de cuvant a IPJ Maramures, Florina Metes.

 

ActualMM

Conflict verbal pe autobuz
Citeste
Moarte suspectA In baia mare – a stat cu fratele mort in casa mai multe zile
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.