Conflict verbal pe autobuz

Caz incredibil in satul Sasar, comuna Recea. Soferul autobuzului URBIS nr. 28 care circula pe ruta Baia Mare – sat Sasar a ajuns la destinatie la timp.

Doar ca acolo, soferul a fost batut de un necunoscut iar cursa RETUR nu a mai fost efectuata. Conform jurnalistului Cornel Sabou, oamenii au ramas fara transport.

La fata locului au sosit echipaje de politie care au demarat imediat o ancheta.

Conform informatiilor furnizate de Urbis SA acest incident este primul pe aceasta ruta. Soferul Urbis are aproximativ 45 de ani si lucreaza la societatea baimareana de transport in comun de aproximativ 5 ani.

"A fost vorba despre un conflict verbal izbucnit pe traseu intre sofer si un tanar de etnie roma, pe motiv ca cel din urma a intarziat urcarea in autobuz. Ca urmare, calatorul a devenit agresiv si a inceput sa il injure pe sofer. Controlorii, care se aflau in autobuz, i-au atras atentia sa inceteze, iar pe traseu s-au dat jos.

Intre timp, tanarul si-a alertat familia, care l-au asteptat atat pe el, cat si pe sofer, la capat de linie, in Sasar, nu departe de Pirita. Unul dintre ei avea in mana un par. Soferul nostru a apucat sa sune la 112, nu stiu daca nu cumva s-a baricadat in cabina. Au fost si ceva imbranceli, intrucat soferului i-a fost smuls lantisorul de la gat. A venit politia intre timp. Calatorii au fost transportati la statia din cartierul Depozitelor, iar autobuzul se afla aici. Toti cei implicati au fost condusi la audieri", ne-a declarat in exclusivitate Ioan Farte.

ACTUALIZARE 1

Calatorii s-au intors cu acelasi autobuz in jurul orei 15.00. Autobuzul nu a fost avariat. Soferului i-a fost smuls lantisorul de la gat, informeaza cei de la Urbis.

Baimarean implicat intr-un accident rutier in bihor
Citeste
Sofer URBIS, scandal cu un adolescent si mama acestuia in satul Sasar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.