Si-a batut sotia si soacra pana le-a bagat in spital, dupa ce le-a patruns in casa la miezul noptii

CAZ HALUCINANT IN VISEU Un nou caz de violenta in judetul Maramures. O femeie isi acuza sotul ca i-a oferit o bataie sora cu moartea, dar ca, cu toate acestea, barbatul se plimba liber pe strazi.

intreaga scena s-a petrecut in orasul maramuresean Viseu de Sus. Femeia a publicat pe reteaua de socializare Facebook imaginile cu ranile provocate de sot. Maramureseanca sustine ca a depus o plangere in acest sens iar singurul efect a fost ca sotul ei a fost tinut timp de cateva zile la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatie, cel mai probabil pentru examinarea psihiatrica a barbatului, dupa care a fost eliberat.

Maramureseanca sustine ca bataia ar fi venit dupa ce se pare ca a aflat de faptul ca sotul ei avea o amanta.

"Am sa va raspund la toti. Am depus plangere, o fost politia la fata locului, procuratura, criminalistica si l-o trimis la Sighet la nebuni. L-o tinut 5 zile si ia dat drumul. Dosarul este la procuratura, dar sta pe loc. Criminalul este in libertate si dreptate nu se face. Va rog, un avocat bun sa-mi zica cineva, vreau sa se faca dreptate cu totul ca el este tatal copiilor mei, dar si el o vrut sa omoare pe mama copiilor lui, nu o tinut cont de asta. Vreau dreptate", a scris femeia.

Femeia ar avea doi copii cu barbatul si o casnicie destul de lunga. Momentan nu se stie daca barbatul este la prima abatere de acest gen.

 

ACTUALIZARE:

 

Politistii au emis un punct de vedere oficial pentru ActualMM.ro, cu privire la cele intamplate. Potrivit politistilor, se pare ca femeia era in proces de divort cu barbatul cand s-a intamplat incidentul, la sfarsitul lunii Iunie. Maramureseanca se afla la locuinta mamei sale, din Viseu de Sus, cand barbatul a patruns in casa fara voia acesteia si a distrus mai multe bunuri din casa, apoi le-a agresat pe ambele femei.

Totul s-a intamplat la miezul noptii, in jurul orei 00:30. Femeia a sunat la 112 speriata pentru viata ei. Un echipaj de Politie de la sectia Viseu de Sus a ajuns imediat la fata locului, reusind in cele din urma sa il linisteasca pe atacator.

Atat fosta sotie a barbatului cat si mama acesteia au fost transportate la spitalul din Viseu de Sus pentru a le fi acordate ingrijiri medicale, ranile provocate de catre atacatorul dezlantuit fiind destul de serioase.

Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru nu mai putin de trei infractiuni si cu un ordin de protectie provizoriu emis de catre politistii maramureseni.

"In urma unei sesizari prin SNUAU 112, inregistrata la data de 27 iunie a.c., la ora 00.30, potrivit careia doua femei din Viseu de Sus au fost lovite, politistii din oras au intervenit de urgenta stabilind urmatoarele:

O femeie de 38 de ani si mama acesteia, in varsta de 62 de ani, au fost agresate de sotul femeii de 38 de ani, cu care era in proces de divort. Totodata politistii au stabilit ca agresorul, de 44 de ani, a patruns in locuinta in care se aflau cele doua femei fara acordul proprietarei, dupa ce a fortat usa de acces in imobil. La fata locului s-a prezentat si un echipaj medical care le-a preluat pe cele doua victime si le-a transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Intrucat s-a constatat existenta unor riscuri iminente, politistii au emis in cursul aceleiasi nopti un ordin de protectie provizoriu, validat de instanta, care a emis ulterior un ordin de protectie pe o perioada de 6 luni.

Totodata, la aceeasi data politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere, lovire sau alte violente si violare de domiciliu. La data de 16 iulie a.c., cercetarile au fost finalizate, iar dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus cu propunere de sesizare a instantei si trimitere in judecata", a declarat pentru ActualMM.ro Florina Metes, purtatoarea de cuvant a IPJ Maramures.

 

ActualMM

Eroul din maramures
Citeste
Barbatul din Berbesti care a lovit cu masina un agent de politie va ajunge in fata instantei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.