Eroul din maramures

Va prezentam ieri dupa-amiaza un caz dramatic petrecut in localitatea Cetatele, judetul Maramures. Astazi revenim cu informatii despre modul dramatic in care un maramuresean in varsta de doar 30 de ani si-a pierdut viata.

Barbatul conducea un vehicul pe un drum nedeschis circulatiei publice. Un drum de carute, din zona Varful Poienii.

Conform unor surse, in masina erau, pe langa sofer, sotia acestuia, bebelusul lui de doar cateva luni si soacra.

La un moment dat de sub capota a inceput sa iasa fum. A oprit imediat si a coborat sa vada ce se intampla, insa a facut o greseala fatala: nu a tras frana de mana si vehiculul s-a pus in miscare.

La cativa zeci de metri era o rapa. Maramureseanul nu a ezitat si a sarit in fata masinii, incercand sa o opreasca. A reusit, dar din pacate cu pretul vietii.

Vehiculul a trecut peste el, iar medicii sositi la fata locului nu l-au mai putut salva. Ranile erau prea grave.

Cu pretul vietii a salvat insa trei vieti: a copilului, a sotiei si a soacrei. Un adevarat EROU AL MARAMURESULUI! Dumnezeul sa il odihneasca in pace.

Actualizare – IPJ Maramures

Ieri, 21.08.2019, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca o persoana a ramas incarcerata sub un autoturism, pe raza localitatii Cetatele.

Politistii din Sisesti s-au deplasat de urgenta la locul indicat, impreuna cu un echipaj SMURD care, din pacate, a constatat decesul persoanei. Politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Primele verificari efectuate de politisti la fata locului au relevat ca in timp ce conducea autoturismul in locul numit «Poiana», pe raza localitatii Cetatele, barbatul a oprit masina pe un teren in panta, pentru a verifica o posibila defectiune. Intrucat a lasat motorul in functiune si nu a asigurat autoturismul corespunzator, cu frana de ajutor, masina s-a pus in miscare si a trecut peste barbat, acesta ramanand incarcerat.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

CITESTE SI:

Sursa foto: facebook.com

Soferul care a spulberat cu masina un politist va fi dus in fata judecatorilor
Citeste
Si-a batut sotia si soacra pana le-a bagat in spital, dupa ce le-a patruns in casa la miezul noptii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.