Se suspenda cursurile in intreg sistemul de invatamant din Municipiul Baia Mare

ULTIMA ORA   La propunerea primarului Municipiului Baia Mare, domnul Catalin Chereches, presedinte al Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, in zilele de joi, 17.01.2019 si vineri, 18.01.2019, se vor suspenda cursurile in intreg sistemul de invatamant din Municipiul Baia Mare, respectiv gradinite, scoli, licee si colegii.

Aceasta hotarare va fi validata in cursul zilei de astazi, 16.01.2019, de plenul Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, prezidat de primarul Municipiului Baia Mare Catalin Chereches.

Motivul suspendarii activitatilor in sistemul scolar si prescolar baimarean este generat de necesitatea unitatilor de invatamant in a proceda, de urgenta, la deszapezirea incintelor pe care le administreaza, respectiv zonele de acces spre aceste institutii.

In sprijinul unitatilor de invatamant vor fi puse la dispozitie de catre autoritatea locala utilaje, respectiv personal specializat pentru a se mari eficienta acestei actiuni.

De asemenea, trotuarele si strazile de acces spre unitatile de invatamant urmand a fi deszapezite in cel mai riguros mod de catre societatile care au contract de salubrizare – deszapezire cu Municipiul Baia Mare.

Totodata, se vor ridica si transporta cantitatile mari de zapada care ingreuneaza accesul copiilor si tinerilor baimareni spre unitatile de invatamant.

13 suspecti au castigat 2 milioane euro din prostitutie in elvetia
Citeste
Este oficial! Se suspenda cursurile in intreg sistemul de invatamant din Municipiul Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.