SE INTAMPLA IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Politist local calcat cu masina de un sofer care voia sa fuga. Autorul este angajatul IPJ Maramures

Un caz halucinant a avut loc ieri, 24 noiembrie, in municipiul Baia Mare. Un politist local a fost transportat la spital dupa ce a fost calcat cu masina de catre un individ care incerca sa scape.

Totul s-a intamplat dupa ce un echipaj de la Politia Locala a intervenit pe strada Mihai Eminescu din municipiu pentru a identifica un sofer ce a parcat neregulamentar in statia de autobuz. Ajunsi la fata locului, s-au trezit cu un sofer recalcitrant care a refuzat vehement sa prezinte actele.

La scurt timp, barbatul s-a urcat in masina si a demarat in tromba, trecand peste picioarele politistului local. La fata locului a fost solicitata si o ambulanta care i-a acordar primul ajutor victimei, apoi a transportat-o la spital.

Sursa info si foto: Baia Mare TVa

Sursele vasiledale.ro sustin ca soferul in varsta de 38 de ani este angajatul IPJ Maramures, la popota unitatii. El practic nu este politist, ci angajat civil pe baza de contract. Aceleasi surse sustin ca soferul fusese in piata si isi parcare aiurea masina, iar la intoarcere i-ar fi spus politistului local ca si el este “politist”. Pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ultraj si vatamare corporala din culpa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Un barbat in varsta de 58 de ani din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru ultraj dupa ce ieri, 24 noiembrie, a accidentat un politist local pe strada Mihai Eminescu din municipiu.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca barbatul ar fi oprit neregulamentar autoturismul proprietate personala, in statia destinata mijloacelor de transport public de persoane. Fiind abordat de politistul local aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, acesta a refuzat sa se legitimeze, s-a urcat la volanul autoturismului si s-a pus in miscare, moment in care l-a acrosat usor pe politistul local. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale unde s-a constatat ca nu necesita internarea.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool in aerul expirat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de& ultraj.

Articolul SE INTAMPLA IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Politist local calcat cu masina de un sofer care voia sa fuga. Autorul este angajatul IPJ Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INSP A DAT VERDICTUL: Baia Mare ramane in carantina
Citeste
ULTIMA ORA: DECIZIE OFICIALA – Baia mare ramane in CARANTINA
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.