INSP A DAT VERDICTUL: Baia Mare ramane in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures este abilitat sa informeze opinia publica despre faptul ca au fost initiate la nivel central, avand in vedere analiza evolutiei situatiei epidemiologice, procedurile stabilite de legislatia in vigoare pentru prelungirea masurii de carantina zonala a municipiului Baia Mare, incepand de astazi, 25 noiembrie a.c., ora 17.00.

Dupa primirea Ordinului Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat, Dr. Raed Arafat, vor fi comunicate masurile care trebuie respectate in municipiul resedinta de judet.

Momentan nu a fost anuntata si perioada pentru care masura se prelungeste, dar nici alte masuri suplimentare. Ieri, 23 noiembrie 2020, Baia Mare inregistra o rata a incidentei de 5,69 cazuri la 1.000 de locuitori, iar azi, INSP a anuntat o incidenta de 5,49, potrivit purtatorului de cuvant al CJSU Maramures, Dan Buca.

Articolul INSP A DAT VERDICTUL: Baia Mare ramane in carantina apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In ultimele 24 de ore, echipajele SMURD Maramures au intervenit in cazul a 21 de urgente medicale
Citeste
SE INTAMPLA IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Politist local calcat cu masina de un sofer care voia sa fuga. Autorul este angajatul IPJ Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.