Se fura carucioarele copiilor

Unii baimareni reclama, pe retelele de socializare, ca hotii au trecut la un nou nivel. Au ajuns sa fure inclusiv carucioarele celor mici.

"Baia Mare, orasul tuturor posibilitatilor. Mi-a fost furat caruciorul fetitei !! Daca tot ai luat caruciorul , hai sa-ti dau si scoica sa ai setul complet! Oameni care nu merita nimic in viata asta , oameni incapabili !! Daca vedeti pe cineva cu un carucior ca si in poza va rog sa ma anuntati !! Nu a costat o avere, dar este al fetitei mele, si nimeni nu are dreptul sa-l fure !!", a scris B. pe o retea de socializare, adaugand ca furtul a avut loc in zona strazii Cosbuc.

Alti internauti au reclamat ca astfel de furturi se produc frecvent in cartierul Vasile Alecsandri si ca, cel mai probabil, autorii vor merge in targ sa il vanda, la sfarsit de saptamana.

"Noua ne-a spart uscatoria si au furat doar hainele fetitei mele . Cate lucruri erau acolo , au luat doar doi saci cu haine… Am ramas si eu uimita. Totusi sper sa il gasesti sambata in targ", a comentat la postare si A.

Au fost si baimareni/baimarence care au reclamat ca ar fi fost util sistemul de supraveghere video mult promis in municipiu, pentru identifica autorul sau autorii furtului.

Pana marti, la amiaza, nu a fost depusa nicio plangere la politie cu privire la furtul caruciorului si nici alte cazuri.

Cu toate acestea, in ultimele zile, paradoxal, numarul furturilor a fost relativ scazut in Baia Mare si in Maramures. Ce s-a furat in ultimele zile? Borsete uitate nesupravegheate si alimente din spatiile comerciale. Cam asta indica faptul ca autorii nu au cautat tinte complexe, ci mai degraba au savarsit gainarii.

Crin CALAUZ

Prevenire si combatere a violentei in scolile din maramures
Citeste
Euro a atins un nou maxim istoric
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.