Scoala Populara de Arta Baia Mare si-a reluat activitatea in mediul virtual

tintnd cont de situatia actuala, Scoala Populara de Arta Baia Mare si-a reluat activitatea in mediul virtual.


“Sunteti foarte importanti pentru noi si facem tot posibilul sa nu intrerupem activitatea de predare. Asadar, toate cadrele didactice s-au mobilizat si vin in sprijinul vostru, al cursantilor si parintilor, lucrand online conform orarului stabilit cu voi. Ne bucuram ca tehnologia ne ajuta sa tinem legatura cu voi. Si pe langa mari artisti, veti deveni si mari IT-isti!
Dorim sa va multumim pentru incredere, intelegere si buna colaborare! Este foarte important, ca intr-o astfel de perioada de criza, sa nu ne pierdem speranta si sa ramanem optimisti.
Speram sa ne revedem curand sanatosi si voiosi! Iar pentru asta, protejati-va pe voi si pe cei din jur. Si nu uita: POARTA MASCA, ITI POATE SALVA VIATA! Si acum la munca, dragilor! Spor!”, se arata pe pagina de facebook a CJCPCT Liviu Borlan Maramures – sectia Scoala Populara de Arta

Articolul Scoala Populara de Arta Baia Mare si-a reluat activitatea in mediul virtual apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Atentie, maramureseni!: Noile restrictii care vor intra in vigoare incepand cu 9 noiembrie. Circulatia de noapte, interzisa, cu mici exceptii. Noile masuri (DOCUMENT)
Citeste
FOCAR LA STIINtA EXPLORARI BAIA MARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.