FOCAR LA STIINtA EXPLORARI BAIA MARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi


Cu toate masurile de precautie luate, Noul coronavirus da batai de cap echipei de volei Stiinta Explorari Baia Mare, astfel ca baimarenii nu vor putea lua startul in noul campionat.
La testele obligatorii pentru Covid-19, efectuate in aceasta saptamana, au rezultat nu mai putin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectati sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog si jucatorii Robert Tutea, Dragos Raileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crisan si Adrian Savoiu.
Toti sunt asimptomatici si se afla in izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din aceasta cauza, echipa se vede in imposibilitatea de a se deplasa in capitala la primul turneu din editia 2020-2021 a Diviziei A1.

Conform regulamentului, vor fi pierdute cu 3-0 partidele cu CSU Stiinta Bucuresti si Universitatea Cluj. Sanatate multa, tuturor!

Articolul FOCAR LA STIINtA EXPLORARI BAIA MARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scoala Populara de Arta Baia Mare si-a reluat activitatea in mediul virtual
Citeste
Focar de Covid-19 la echipa de volei Stiinta Explorari Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.