Schimbam "furtul": Pana unde poate merge un candidat la Primaria Baia Mare (ACTUALIZARE)

Astazi am aflat de la cititorii nostri ca pe piata din Baia Mare ar fi aparut un nou site on-line de stiri. Un site care copiaza ca design site-ul nostru. Ba mai mult, au pus un 7 in plus cu rosu pe fond negru.

Aproape insesizabil pe telefonul mobil. Logo-ul e aproape identic. Totul pentru a duce in eroare consumatorii de presa din mediul online.

Culmea este ca totul apare acum in preajma campaniei electorale. Asa ca ne-am pus pe "sapat" sa vedem cine e in spatele noului "site de stiri".

Asa am aflat ca un individ candidat al USR la Primaria Baia Mare ar fi in spatele copy-paste-ului (si-a publicat numarul de telefon public pentru publicitate). A pus cateva stiri de prin noiembrie 2019 (electorale cu prezenta la vot si cateva stiri de pe buletinele de presa ale IPJ Maramures). In rest, tema site-ului in limba engleza.

"Ai o idee de proiect pentru Baia Mare? Contacteaza-ma"! afiseaza pe site-ul de campanie. Pai domnisorule candidat dumneata nu ai idei? Sau a copia vizual (99%) site-ul nostru a fost cea mai stralucita idee pe care ai pus-o in practica? A induce vizual in eroare consumatorii de stiri din online inseamna pentru dumneavoastra a "schimba Romania"?

In cazul in care o sa doriti sa va expuneti punctul de vedere il vom publica fara nicio retinere.

ACTUALIZARE: Isi sterg "urmele"

La 35 de minute dupa publicarea stirii site-ul a fost suspendat.

Comenteaza cu Facebook

Articolul Schimbam "furtul": Pana unde poate merge un candidat la Primaria Baia Mare (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BACHUS LA VOLAN: Femeie din Baia Sprie depistata de politisti conducand cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
Interviu cu David Birtas - candidat independent la Primaria Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.