BACHUS LA VOLAN: Femeie din Baia Sprie depistata de politisti conducand cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat

Ieri, politistii din Bogdan Voda si Baia Sprie, au depistat pe drumurile publice un barbat si o femeie ce au condus autovehicule in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
In urma testarii cu aparatul etilotest acesta a indicat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 45 de ani si 1.12 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul femeii de 38 de ani. Acestia au fost tranportati la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In ambele cazuri se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.

Articolul BACHUS LA VOLAN: Femeie din Baia Sprie depistata de politisti conducand cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Exclusiv: Interviu la inaltime: Laszlo Dancs, omul care priveste Maramuresul de sus… plutind si respirand aerul tare (VIDEO SI FOTO)
Citeste
Schimbam "furtul": Pana unde poate merge un candidat la Primaria Baia Mare (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.