Scandal pe strada cosmonautilor din baia mare intre un angajat al unei firme de paza si politisti

Scandal pe strada Cosmonautilor din Baia Mare, peste drum de supermarket-ul Lidl. Un cititor al site-ului ActualMM.ro a transmis mai multe imagini cu un barbat aparent in conflict cu un echipaj de politie.

Potrivit informatiilor noastre, se pare ca tanarul a sunat la numarul unic de urgenta 112, in jurul orei 18:00 si a anuntat ca a fost batut de catre mai multe persoane. La scurt timp de la apel, un echipaj de politie a ajuns la fata locului.

"S-a dezbracat in mijlocul drumului si a inceput sa se certe cu politistii. L-am auzit la un momennt dat cum ii injura si am crezut ca o sa sara la bataie, era salbatic", ne-a transmis cititorul nostru.

Fiind recalcitrant, tanarul a fost dus la sectie de catre oamenii legii, unde a fost amendat contraventional. Cand a fost intrebat, insa, daca doreste sa depuna plangere impotriva celor care l-ar fi batut, surpriza: acesta a refuzat, iar apoi a plecat.

Conform surselor ActualMM.ro, se pare ca barbatul ar fi angajat la o cunoscuta firma de paza din Baia Mare. Mai mult, acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul "intamplarii".

"Politistii au fost sesizati cu privire la un posibil caz de agresiune asupra unui barbat, pe strada Cosmonautilor din Baia Mare. Ajunsi la fata locului, acestia au dat peste un barbat recalcitrant, adresand injurii inclusiv politistilor. Barbatul a fost dus la sectia de Politie, unde a fost amendat contraventional. Acesta nu a dorit sa depuna plangere impotriva persoanelor care l-ar fi agresat", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvand al IPJ Maramures, pentru ActualMM.ro

Sursa ActualMM

Filmare cu… filare
Citeste
Scandal pe strada Cosmonautilor din Baia Mare intre un angajat al unei firme de paza si politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.