Sarbatori cu zeci de permise retinute, dosare penale, furturi si accidente in Maramures

Adaugat in categoria 112
Actualizat

BILANTUL ULTIMEI SAPTAMANI   In perioada 27 decembrie – 2 ianuarie, politistii maramureseni au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate mai multe actiuni si s-a intervenit la 167 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

In urma activitatilor desfasurate au fost identificate opt persoane banuite de comiterea de infractiuni, au fost gasite patru autoturisme reclamate furate, au fost identificate patru persoane reclamate disparute si a fost depistata o persoana urmarita national. De asemenea au fost constatate sase infractiuni de operatiuni fara drept cu articole pirotehnice, trei infractiuni de contrabanda cu tutun si doua infractiuni silvice.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale politistilor maramureseni. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 12 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 49 permise de conducere si au fost retrase sapte certificate de inmatriculare.

Totodata, politistii rutieri au intervenit in aceasta perioada la 12 accidente de circulatie produse pe raza judetului, in urma carora doua persoane au decedat iar 11 persoane au fost ranite. Pentru neregulile constatate in aceasta perioada, politistii au aplicat 577 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 200.000 de lei, si au fost confiscate bunuri in valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Actiunile politistilor pentru siguranta cetatenilor continua. Recomandam cetatenilor care se vor deplasa cu autoturismele sa se informeze cu privire la starea drumurilor, sa-si echipeze autoturismele corespunzator si sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

NEBUNIE in Germania: grupari de extrema dreapta au iesit sa patruleze pe strazi
Citeste
Un adolescent de 17 ani din Salsig a ajuns la spital
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.