Sanctiuni de 278

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne , impreuna cu politisti locali, dar si militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale au executat 95 de misiuni, in ultimele 24 de ore, pe raza judetului Maramures.

Cele 192 de efective au fost angrenate in misiuni pentru depistarea si identificarea persoanelor care se sustrag masurii de izolare la domiciliu, fluidizarea circulatiei rutiere si escortarea convoaielor alcatuite din vehicule ale cetatenilor care au intrat in tara prin punctele de trecere a frontierei de stat, verificarea prin masuri specifice a interdictiilor impuse persoanelor aflate in izolare prin ordonante militare, ordine si siguranta publica, respectarea de catre societatile comerciale si persoanele fizice autorizate a masurilor stabilite dupa declararea starii de urgenta.

Au fost verificate cu privire la respectarea masurii de izolare la domiciliu peste 2.500 de persoane aflate in evidente.

S-au aplicat 135 de sanctiuni contraventionale in valoare de 278.900 lei. O persoana a fost identificata ca nu a respectat masura de izolare la domiciliu si a fost sanctionata contraventional, respectiv introdusa in carantina institutionalizata, cu plata cheltuielilor aferente, conform prevederilor ordonantei militare.

De asemenea, au fost depistate, identificate si sanctionate 131 persoane care nu au respectat interzicerea circulatiei in afara locuintei/gospodariei, in conformitate cu Ordonanta Militara nr.3/2020.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures reaminteste cetatenilor obligatia de a respecta prevederile ordonantelor militare, masurile de igiena si de distanta sociala recomandate de catre specialisti.

In Maramures mastile de protectie devin obligatorii incepand de astazi. Raed Arafat ne spune ce fel de masca trebuie sa purtam
Citeste
Soferi beti la volan prin maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.