S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLAS: Cere ancheta la Borsa dupa ce o profesoara a plesnit mai multi elevi. ISJ Maramures stia de caz de cateva saptamani (foto/video)


Ministrul Educatiei Monica Anisie a aflat cu stupoare despre un caz petrecut intr-o scoala din Borsa, judetul Maramures, acum cateva saptamani. Un caz in care s-a facut ancheta, s-au dispus masurile. Cu alte cuvinte un caz rezolvat. S-a trezit ministreasa Pepsiglas sa ceara masuri urgente, sa sune inspectorul general scolar si sa ceara explicatii. Daca tot a sunat-o pe "generala" Hendrea nu ar fi fost normal sa si fi scris pe facebook faptul ca incidentul despre care vorbeste este rezolvat deja? Probabil ar fi trebuit sa ceara explicatii de ce nu i s-a comunicat incidentul la momentul respectiv.

Ce spune Anisie?

"Astazi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o inregistrare video, ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Am contactat personal atat inspectorul scolar general, cat si inspectorul scolar general adjunct ai inspectoratului scolar, solicitandu-le ca luni dimineata sa inceapa o ancheta la respectiva unitate de invatamant, iar la finalul acesteia, sa intreprinda toate masurile necesare impuse de lege".

Ce spune primarul din Borsa

"S-a trezit cam tarziu. S-a intamplat acum trei saptamani. Inspectoratul Scolar Judetean Maramures stia despre acest caz. A fost informat. Profesoara este insarcinata si probabil sarcina a facut-o mai sensibila. In cariera ei nu a avut niciodata probleme. Acum ministrul prin ISJ cere concedierea cadrului didactic. De parca concedierea unui profesor se face la prima strigare. Ar trebui sa ii concedieze pe cei de la inspectorat ca au stiut de caz si nu au facut nimic" a declarat Sorin Ion Timis, primar Borsa.

VIDEO AICI

https://www.facebook.com/ace20male/videos/3567756633245666

Articolul S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLAS: Cere ancheta la Borsa dupa ce o profesoara a plesnit mai multi elevi. ISJ Maramures stia de caz de cateva saptamani (foto/video) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Galerie foto: Incendiu la o anexa gospodareasca din Poienile de Sub Munte. O victima intoxicata cu fum
Citeste
Prognoza meteo pe 4 saptamani. Final de toamna cu vreme frumoasa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.