Galerie foto: Incendiu la o anexa gospodareasca din Poienile de Sub Munte. O victima intoxicata cu fum

Un incendiu violent a izbucnit la primele ore ale diminetii pe raza localitatii Poienile de Sub Munte.

Alarma a fost data la ora 3.35 cand pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte au fost alertati ca o anexa gospodareasca a luat foc, cu posibilitate de extindere la alte imobile din zona.


In urma interventiei prompte a pompierilor civili s-a reusit localizarea si stingerea focului. Au rezultat pagube materiale iar o persoana a fost transportata la Spitalul Viseu de Sus din cauza fumului inhalat. Avand in vedere ca a venit sezonul rece pe aceasta cale pompierii civili roaga toti cetatenii sa verifice cosurile de fum si sa nu foloseasca improvizatii la acestea.

Comenteaza cu Facebook

Articolul Galerie foto: Incendiu la o anexa gospodareasca din Poienile de Sub Munte. O victima intoxicata cu fum apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BAIA MARE: INTERVENTIE CRITICA LA PIATA – Mai multe echipaje de Politie si un caine antidrog dupa ce un barbat s-a parcat in sensul giratoriu (VIDEO)
Citeste
S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLAS: Cere ancheta la Borsa dupa ce o profesoara a plesnit mai multi elevi. ISJ Maramures stia de caz de cateva saptamani (foto/video)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.