RUTIERE: Un barbat s-a rasturnat cu masina la Valenii Lapusului, un altul a fost depistat de politistii din Tautii Magheraus cu alcool si fara permis de conducere

Aseara, la ora 23.50, politistii din Tautii Magheraus au constatat doua infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, comise de aceeasi persoana.
In urma verificarilor pe care le-au efectuat politistii au stabilit ca un tanar de 30 de ani, din Baia Mare, care nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule a condus un autovehicul pe raza orasului.
Intrucat tanarul emana halena alcoolica acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind ulterior condus la Centrul de Permanenta Seini, unde i-au fost prelevate mostre de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodata s-a stabilit ca valabilitatea ITP era expirata si ca nu avea asigurarea obligatorie valabila.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile urmand a fi dispuse masuri legale.

*****
Ieri, politistii din Targu Lapus au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 109G intre Valenii Lapusului si Vima Mica. La fata locului s-a stabilit ca un barbat care conducea autoturismul intr-o curba la stanga, in panta, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

De asemenea politistii au stabilit ca soferul, in varsta de 66 de ani, nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului rutier.

In urma impactului a rezultat ranirea barbatului care a fost transportat la Spitalul Orasenesc Targu Lapus. Politistii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul RUTIERE: Un barbat s-a rasturnat cu masina la Valenii Lapusului, un altul a fost depistat de politistii din Tautii Magheraus cu alcool si fara permis de conducere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victima dusa la spital
Citeste
INTERVENtII ISU: Pompierii maramureseni, solicitati la stingerea a patru incendii in Baia Mare, Dragomiresti si Remeti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.