INTERVENtII ISU: Pompierii maramureseni, solicitati la stingerea a patru incendii in Baia Mare, Dragomiresti si Remeti

Pompierii militari maramureseni au avut parte de patru interventii in intervalul 29 mai – 1 iunie.

Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit, vineri 29.05., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei cratite lasata nesupravegheata pe foc. Incendiul s-a produs in bucataria unei locuinte de pe strada Aleea Noua din municipiul Baia Mare. Din fericire a ars doar mancarea din cratita.

Sambata, 30.05., pompierii din Bogdan Voda au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum din Dragomiresti. A ars doar funinginea din interiorul cosului de fum.
Duminica, 31.05., pompierii baimareni au fost chemati de urgenta pe bulevardul Traian din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit in balconul unei locuinte. Pompierii au intervenit rapid, astfel ca pagubele s-au limitat la circa 5 kg de deseuri menajere arse, dintr-un cos de gunoi, in care a fost aruncata o tigara aprinsa.

Ieri, 01.06., la Remeti, pompierii sigheteni, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca. Focul a distrus circa 80 de metri patrati dintr-o magazie. De asemenea, in urma incendiului au mai ars diverse unelte si utilaje agricole alaturi de 2 autoutilitare.

Articolul INTERVENtII ISU: Pompierii maramureseni, solicitati la stingerea a patru incendii in Baia Mare, Dragomiresti si Remeti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Un barbat s-a rasturnat cu masina la Valenii Lapusului, un altul a fost depistat de politistii din Tautii Magheraus cu alcool si fara permis de conducere
Citeste
COMBATEREA TAIERILOR ILEGALE: ACTIUNE PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.