RUTIERE: Patru masini implicate intr-un carambol la Viseu de Sus. Depistat in trafic beat si fara permis de conducere


Ieri, la ora 15:45, pe D.N. 18, in localitatea Viseu de Sus, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul nerespectarii distantei regulamentare. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere in varsta de 34 de ani, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.
Cei patru conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero in toate cazurile.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

*****

Ieri, 03 august, in jurul orelor 18:50, pe strada Lazu Baciului din Sighetu Marmatiei politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus de un barbat de 36 de ani din municipiu.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange.
Totodata, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie. (foto arhiva)

Articolul RUTIERE: Patru masini implicate intr-un carambol la Viseu de Sus. Depistat in trafic beat si fara permis de conducere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SACALASENI: Dosar penal pentru furtul unui telefon mobil dintr-un autoturism
Citeste
S-a ales cu dosar penal dupa ce a furat dintr-un autoturism un telefon mobil in valoare de 2.700 de lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.