SACALASENI: Dosar penal pentru furtul unui telefon mobil dintr-un autoturism

Ieri dimineata, un baimarean a sesizat politia Sectiei 1 Grosi despre faptul ca i-a fost sustras telefonul mobil din autoturismul pe care il parcase pe strada Narciselor, din localitatea Sacalaseni.
Deplasati la locul faptei pentru efectuarea cercetarilor, politistii au stabilit ca persoane necunoscute au profitat de faptul ca geamul portierei a fost lasat deschis si au sustras din autoturism un telefon mobil in valoare de 2700 de lei.
Au fost demarate activitati specifice pentru recuperarea bunului sustras si identificarea autorilor. La scurt timp a fost identificata o tanara de 28 de ani, din Baia Mare, banuita de comiterea faptei, iar telefonul a fost recuperat si predat partii vatamate.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand a fi dispuse masuri legale.

Pentru evitarea unor astfel de situatii va sfatuim sa nu lasati la vedere, in autoturisme,bunuri de valoare. Chiar daca lipsiti pentru scurt timp portierele si geamurile autoturismului trebuie sa fie complet inchise. In situatia in care sunteti victima unui furt din auto, sesizati de indata politia.

Peste 300 de autovehicule verificate de politisti in cadrul actiunii de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic

Politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au organizat la finalul saptamanii trecute o noua serie de actiuni pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.
Activitatile desfasurate in colaborare cu jandarmi, politisti locali, reprezentanti ai Directiei Silvice Maramures si ai Garzii Forestiere Cluj au vizat modul in care se respecta normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase.
Din cele 322 de mijloace auto oprite pentru verificari, 41 transportau material lemnos.
In cadrul verificarilor politistii au aplicat 37 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 44.000 de lei.
La Petrova, pe raza Sectiei 4 Leordina, controalele au vizat un depozit de material lemnos al unei societati comerciale.
Politistii au constatat faptul ca agentul economic a expediat fara avize de insotire a materialelor lemnoase o cantitate totala de 167,24 mc material lemnos cu o valoare de peste 36.000 lei. Cantitatea de material lemnos a fost confiscata valoric si au fost dispuse sanctiuni contraventionale.

Articolul SACALASENI: Dosar penal pentru furtul unui telefon mobil dintr-un autoturism apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Incepe Festivalul de Teatru Tanar IDEO IDEIS in Baia Mare; vor fi prezenti Pavel Bartos, Sanziana Tarta si Daniel Dragomir
Citeste
RUTIERE: Patru masini implicate intr-un carambol la Viseu de Sus. Depistat in trafic beat si fara permis de conducere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.