RUTIERE: Impact soldat cu victime la Catalina, barbat retinut pentru comiterea mai multor infractiuni

Ieri la ora 17.30 pe DJ 182 B, in localitatea Catalina a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele cercetari efectuate de politistii rutieri s-a stabilit ca un barbat in varsta de 49 de ani, din Copalnic Manastur care conducea un autoturism dinspre Satu nou de Jos inspre Sacalaseni, a pierdut la un moment dat controlul directiei de deplasare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tanar de 22 de ani din Baia Mare.
In urma impactului patru persoane din cele doua autoturisme, trei femei si un barbat, cu varste cuprinse intre 22 si 55 de ani, au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul soferului accidentat si 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul soferului care a intrat pe contrasens. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de: vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

*****

In acest week-end, politistii din Tautii Magheraus, aflandu-se in serviciul de patrulare pe raza de competenta, au oprit pentru control un autoturism pe strada 102.
La volanul autoturismului politistii au identificat un barbat de 58 de ani din oras.
In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta are dreptul de a conduce anulat, autoturismul condus este neinmatriculat, iar numerele de inmatriculare montate au fost atribuite unui alt autoturism.
Fata de barbatul de 58 de ani s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul cu numere false.

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Politist de la SERVICIUL POLITIEI RUTIERE MARAMURES acuzat ca si-a batut sora
Citeste
"TANAR" SI NELINISTIT – Maramuresean de 58 de ani, prins la volan fara permis. Cand politistii au verificat si masina....
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.