EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Politist de la SERVICIUL POLITIEI RUTIERE MARAMURES acuzat ca si-a batut sora

Marturii cutremuratoare facute de sora unui politist de la Serviciul Politiei Rutiere Maramures. Femeia sustine ca a fost batuta fara mila de omul legii. Astazi si-a scos certificat medico-legal si a depus plangere la IPJ Maramures.

"Stau prin vecini in frig. Am fost batuta de fratele meu in data de 13 ianuarie 2021. Acum m-am intors de la medicul legist din Baia Mare. El a aflat ca am depus la IPJ Maramures o plangere. Ma asteapta acasa, la domiciliu. Am sunat la 112 de vreo trei ori. A fost politia la fata locului si le-am spus sa imi spuna cand sunt acolo ca sa pot intra in curte. Am sunat-o pe mama si plangea in hohote si imi spunea ca e Emilian frate-mi-o si ca isi cauta o cheie si ca iar ma omoara in bataie.

Ce sa zic. Stau afara in frig si tremur. Sunt agresata pe tot corpul de la bataie lui. Asta-i viata: cu politist in casa mea, domnul politist Bordeianu Emilian ma rupe in bataie si mi-a promis de data asta ca ma baga in scaun cu rotile ca moartea e frumoasa" povesteste sora politistului. Intreaga declaratie o puteti asculta in imaginile video.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

In referire la articolul aparut in mediul online "Exclusiv fost/video: Politist de la Serviciul Politiei Rutiere Maramures acuzat ca si-a batut sora" Compartimentul de relatii publice al IPJ Maramures este abilitat sa comunice urmatoarele:

In data de 13.01.2021 politistii din cadrul PPC Moisei au fost sesizati de catre o femeie din localitate despre faptul ca fratele acesteia a intrat in locuinta femeii si i-a aplicat mai multe lovituri.

Plangerea a fost inregistrata la Postul de Politie Moisei si dosarul a fost inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, care continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

La momentul depunerii sesizarii politistii au completat si formularul de evaluare a riscului, constatand ca nu se impune emiterea unui ordin de protectie provizoriu.

::::::::::::::::

Sa mai spunem ca anul trecut SPR Maramures a trecut printr-un alt scandal de amploare. Atunci 9 agenti au fost acuzati de DGA de luare de mita.

Loading...
Coronavirus, 18 ianuarie 2021: S-a ajuns la 462 decese in Maramures (inca 4)! In judet, in total, 12.298 cazuri de la inceput (86 noi)
Citeste
RUTIERE: Impact soldat cu victime la Catalina, barbat retinut pentru comiterea mai multor infractiuni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.