RUTIERE: Doi maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat beti la volan, un altul a ajuns dupa gratii pentru infractiuni la regimul circulatiei

Ieri, politistii din Somcuta Mare si cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, au identificat in trafic doi barbati de 43, respectiv 49 de ani, care au comis infractiuni rutiere.
Barbatul de 43 de ani din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cazul celui de-al doilea barbat, politistii au constatat faptul ca acesta are permisul de conducere retinut, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, a reiesit o alcoolemie de 0,18 mg\l alcool pur in aerul expirat.
In ambele cauze au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile.

*****

Totodata, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Baia Mare.
Mandatul il priveste pe un tanar de 29 de ani, care a fost condamnat la 1 an de inchisoare sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei.
Barbatul in cauza a fost depus in Penitenciarul Baia Mare.

Articolul RUTIERE: Doi maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat beti la volan, un altul a ajuns dupa gratii pentru infractiuni la regimul circulatiei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Casa Judeteana de Pensii Maramures vine cu precizari pentru beneficiarii pensiei de urmas
Citeste
DOSAR PENAL: Tanar de 24 de ani, retinut dupa ce a incercat sa violeze o femeie 49 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.