DOSAR PENAL: Tanar de 24 de ani, retinut dupa ce a incercat sa violeze o femeie 49 de ani

Ieri, 07 octombrie, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati prin plangere de catre o femeie de 49 de ani, cu privire la faptul ca in noaptea de 06/07 octombrie, un tanar de 24 de ani din comuna Budesti, a incercat sa intretina raporturi sexuale normale cu aceasta prin constrangere.

Victima a fost condusa la Serviciul de Medicina Legala Maramures, in vederea examinarii fizice a acesteia si stabilirii existentei leziunilor si a numarului de zile de ingrijiri medicale necesare vindecarii.

Fata de tanarul banuit de comiterea faptei s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, fiind depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.
In cauza a fost intocmit dosar penal, sub aspectul tentativei la infractiunea de viol.

Articolul DOSAR PENAL: Tanar de 24 de ani, retinut dupa ce a incercat sa violeze o femeie 49 de ani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Doi maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat beti la volan, un altul a ajuns dupa gratii pentru infractiuni la regimul circulatiei
Citeste
Trei mari banci din Romania, atacate de hackeri. Utilizatorii de internet banking-ul, victime ale atacului real-time phishing
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.