RUTIERE: Depistati de politisti cu alcool si fara permis la volan

Alte doua persoane sunt cercetate in cadrul dosarelor penale intocmite de politisti ieri, dupa ce au fost surprinse in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul de conducere suspendat.

Astfel, azi-noapte,in jurul orei 01.30, politistii din Sighetu Marmatiei au observat un autoturism care a efectuat brusc virajul la dreapta, pe strada Popa Lupu din municipiu. Politistii au pornit in urmarirea acestuia, pana in Cartierul Tudor Vladimirescu, inainte de intersectia cu strada George Cosbuc.
In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 24 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodata, aseara in jurul orei 22.20, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina care efectuau serviciul de supraveghere si control a traficului rutier pe raza localitatii Ruscova, au oprit pentru verificari un autoturism.
In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 44 de ani din Bistrita si au constatat ca placutele de inmatriculare aplicate pe autoturismul condus erau false, iar conducatorul auto are permisul de conducere suspendat. Politistii au testat barbatul cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile urmand a dispune masuri legale.

Tautii Magheraus - actiune pentru depistarea soferilor care conduc autoturisme cu defectiuni tehnice

Ieri, politistii rutieri din Tautii Magheraus impreuna cu repezentanti ai R.A.R Maramures au organizat o actiune rutiera pe linie de stare tehnica. In urma actiunii, politistii au verificat 24 de autovehicule si au aplicat 20 de sanctiuni, in valoare de peste 8.500 de lei. Ca masura complementara a fost dispusa retinerea a sapte certificate de inmatriculare.

Siguranta dumneavoastra este cea mai importanta! Pentru prevenirea unor incidente, sfatuim conducatorii auto sa nu porneasca la drum daca autovehiculele au defectiuni tehnice si sa verifice de fiecare data sistemele de franare si directie!

Articolul RUTIERE: Depistati de politisti cu alcool si fara permis la volan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Interventie inedita: Vacuta salvata de pompierii sigheteni; Cazuse intr-o fantana secata (VIDEO SI GALERIE FOTO)
Citeste
BAIA MARE: Inselaciune prin metoda “smen” si furt de telefon
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.