BAIA MARE: Inselaciune prin metoda “smen” si furt de telefon

Ieri, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au identificat un tanar din Satu Mare, banuit de comiterea unor inselaciuni. Prejudiciul, in cuantum de 3.400 lei, a fost recuperat in totalitate.
Verificarile si cercetarile efectuate de politisti au relevat ca tanarul, de 22 de ani, a comis in cursul lunilor februarie si martie a.c. trei inselaciuni pe raza municipiului Baia Mare. In fapt, tanarul solicita schimbarea unor bancnote in cupiura mai mica, distragea atentia victimelor, reusind in timpul schimbului sa sustraga o parte din banii persoanelor care acceptau sa-l ,,ajute".
Politistii continua cercetarile pentru docmentarea intregii sale activitati infractionale.

Nu aveti incredere in persoane necunoscute!

Ieri, la ora 19.20, un barbat de 44 de ani din Baia Mare i-a sesizat pe politisti cu privire la faptul ca in urma unor discutii cu un necunoscut, a ramas fara telefonul mobil. Practic, in timp ce se afla in parcul situat pe strada Garii din municipiu, acesta a fost abordat de o persoana necunoscuta cu care ulterior s-a deplasat in Statia CFR si s-au asezat pe o banca.
Dupa mai multe discutii persoana necunoscuta l-a rugat pe barbat sa-i dea telefonul mobil pentru a efectua un apel. De buna credinta, acesta i l-a oferit, insa persoana necunoscuta a alergat inspre strada Garii cu tot cu telefon. Prejudiciu cauzat este de aproximativ 850 lei.
Politistii a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere si desfasoara cercetari in vederea identificarii autorului si recuperarii prejudiciului.

Articolul BAIA MARE: Inselaciune prin metoda “smen” si furt de telefon apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Depistati de politisti cu alcool si fara permis la volan
Citeste
Inscrieri in clasa pregatitoare online sau prin posta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.