RUTIERE: A ajuns in sant cu un autoturism furat

Aseara, 6 octombrie, ora 21.25, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca mai multe persoane i-au sustras un autoturism din fata locuintei, cheile fiind lasate in interiorul autoturismului.

In urma masurilor intreprinse, in jurul orelor 21.35, un echipaj de politie din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Leordina a efectuat un semnal regulamentar de oprire autoturismului in cauza, insa conducatorul acestuia nu a oprit.
Acesta a virat brusc dreapta cazand in santul de pe partea dreapta a directiei sale de mers, unde a lovit un parapet metalic, dupa care a coborat de la volan si a fugit.
In autoturism a fost identificat pasagerul dreapta fata, un barbat de 29 de ani din Viseu de Sus care nu a suferit vatamari corporale in urma accidentului.
In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat faptul ca banuit de comiterea faptei este un tanar de 20 de ani care, fara a fi posesor de permis de conducere, ar fi sustras autoturismul in cauza din fata domiciliului proprietarului, dupa care l-a condus pe o distanta de aproximativ 14 km, pana in locul in care a provocat accidentul de circulatie, soldat cu pagube materiale.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de complicitate la furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt in scop de folosinta.

Doi barbati s-au ales cu dosare penale pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier

Ieri, 6 octombrie, politistii maramureseni au depistat in trafic doi barbati de 39, respectiv 55 de ani care au condus sub influenta bauturilor alcoolice.
Barbatul de 39 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cel de-al doilea caz, a fost inregistrat si un accident rutier, produs pe D.J. 184 in localitatea Danesti.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In ambele cauze se efectueaza cercetarii sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Alti doi barbati sunt condamnati pentru infractiuni la regimul rutier

Ieri, 6 octombrie, politistii din Tautii Magheraus au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Baia Mare, privind un barbat de 49 de ani, din Tautii Magheraus. Acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an si 4 luni de inchisoare pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei rutiere.
In cazul celui de-al doilea barbat, Judecatoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii. Acesta are 30 de ani, este din Sindresti si este condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul rutier.
Ambii barbati au fost depusi in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

Articolul RUTIERE: A ajuns in sant cu un autoturism furat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Noi cazuri in scoli: Inca doua cadre didactice de la doua unitati de invatamant din Baia Mare, infectate cu COVID-19. Cursuri mutate in mediul online
Citeste
FOTO, VIDEO EXCLUSIV – A DOUA TENTATIVA: O tanara s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Paltinisului din Baia Mare (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.