FOTO, VIDEO EXCLUSIV – A DOUA TENTATIVA: O tanara s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Paltinisului din Baia Mare (ACTUALIZARE)


Imagini greu de urmarit s-au petrecut cu putin timp in urma pe strada Paltinisului din Baia Mare, acolo unde o tanara de 24 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 4.

La fata locului au intervenit echipaje SMURD, ale politiei si echipaje de jandarmi.

Medicii au gasit-o pe tanara cu semne vitale, au intubat-o si au transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta.

Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care tanara a recurs la acest gest.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor noastre tanara de 24 de ani, L.M., este la a doua tentativa de suicid. Pe site-ul nostru am publicat in 4 august 2017 despre o tentativa de suicid petrecut pe strada Garii din Baia Mare. Atunci, o tanara de 22 ani, s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Azi, 07 octombrie, ora 15.33, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca o tanara a fost gasita cazuta pe solul din fata unui imobil situat pe strada Paltinisului.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat victima ca fiind o tanara de 25 de ani, care locuieste la etajul IV al acelui imobil.

Aceasta a fost transportata de urgenta la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Politia municipiului Baia Mare continua cercetarile cu privire la stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

CITESTE STIREA DIN 4 AUGUST 2017

Articolul FOTO, VIDEO EXCLUSIV – A DOUA TENTATIVA: O tanara s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Paltinisului din Baia Mare (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: A ajuns in sant cu un autoturism furat
Citeste
ULTIMA ORA: TENTATIVA DE SUICID IN BAIA MARE – O tanara s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Paltinisului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.