RETINUT DE POLITISTI DUPA COMITEREA UNUI FURT CALIFICAT: A furat mai multe bunuri de circa 30.000 de lei dintr-un apartament de pe Garii

Ieri, 22 martie, in urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui tanar de 25 de ani din Ardusat, acesta fiind banuit de comiterea unei fapte de furt calificat.
In fapt, in data de 23 februarie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat 39 de ani din Ardusat, cu privire la faptul ca in perioada 05 ianuarie a.c. - 23 februarie a.c. persoane necunoscute, au patruns intr-o locuinta situata pe strada Garii din municipiu, iar din interior au sustras mai multe bunuri, cauzand prin comiterea faptei un prejudiciu de aproximativ 30.000 lei.
Tanarul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
Prejudiciul in valoare de 30.000 lei a fost recuperat in proportie de 80%.

Acum este timpul fraternitatii: In judetul Maramures in prezent un exercitiu de solidaritate maxima! Noi ajutoare din Italia sunt acum in municipiul Baia Mare!
Citeste
Informatii noi despre incendiul de azi noapte de pe str. Barbu Stefanescu Delavrancea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.