Renovarea energetica a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor/ pasapoarte, situat in municipiul Baia Mare, Strada Scolii, nr. 1

Institutia Prefectului – judetul Maramures, reprezentata legal de domnul prefect, Rudolf Stauder, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, a semnat astazi, 11.01.2024, contractul pentru Renovarea energetica a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor/ pasapoarte, situat in municipiul Baia Mare, Strada Scolii, nr.1, Judetul Maramures.

Contractul a fost incheiat intre Institutia Prefectului – judetul Maramures si persoana juridica desemnata castigatoare in urma licitatiei, anume: S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, reprezentata legal de domnul Pop Andrei Ionut.

Obiectivul general il reprezinta realizarea lucrarilor de reabilitare termica, cu scopul de a creste performanta energetica a cladirii si a instalatiilor, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor prin oferirea de conditii optime desfasurarii actului administrativ si totodata reducerea cheltuielilor reprezentate de consumul de energie.
Valoarea totala a Proiectului, reprezentand executia si finalizarea lucrarilor si remedierea oricaror eventuale defectiuni ale lucrarilor este de: 5.740.161,46 Lei, fara TVA.

Durata contractului, respectiv durata de executie este de maximum 9 luni. Lucrarile vor fi demarate in cel mai scurt timp.

Date de contact: Institutia Prefectului Judetul Maramures, Strada Gheorghe Sincai nr. 46, Baia Mare 430311, Telefon: 0262 215001, email: [email protected]

Elevii sunt invitati sa se inscrie la Proiectul Eparhial Cultural-Teologic "Mihai Eminescu – poet roman al rugaciunii si meditatiei"
Citeste
Lukas, elev al Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a murit, dupa ce a cazut de la etajul patru. Avea 15 ani si era din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.