Lukas, elev al Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a murit, dupa ce a cazut de la etajul patru. Avea 15 ani si era din Baia Mare

Un elev al Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a murit, dupa ce a cazut de la etajul patru. Tragedia s-a produs in aceasta dimineata.

Trupul acestuia a fost gasit in fata cladirii. La scurt timp un echipaj al SAJ Alba a ajuns sa fata locului, iar medicii au inceput manevrele de resuscitare. Elevul nu a raspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Era elev in clasa a IX, al Colegiului Militar din Alba Iulia. Din primele informatii, acesta nu a raspuns manevrelor de resuscitare, au declarat pentru alba24.ro. reprezentatii SAJ Alba.

Potrivit surselor, elevul avea 15 ani si era din zona Maramuresului. Din cate se pare, elevul a fost prezent la apelul de dimineata, in haine militare, iar apoi a mers in camera.

Acolo s-ar fi schimbat in haine civile, iar la scurt timp a fost gasit cazut in fata cladirii. Camera elevului este situata la etajul patru. Trupul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Alba.

In camera de camin a elevului de clasa a 9-a politistii au gasit un bilet prin care acesta le transmitea un mesaj parintilor, a scris doar ca nu s-a simtit deloc sustinut. Anchetatorii lucreaza acum sa puna cap la cap toate cele intamplate pentru  afla ce la determinat pe baiat sa recurga la un asemenea gest. Nefericitul incident a avut loc in aceasta dimineata, putin inainte de ora 8, cu dor cateva minute inainte de inceperea cursurilor.

Colegii baiatului au auzit bubuitura

 Baiatul, din Baia Mare, a participat la apelul de dimineata dar mai apoi in loc sa mearga in sala de curs a urcat inapoi in camera aflata la etajul 4. S-a schimbat de uniforma si s-ar fi aruncat pe geam. Bubuitura a fost auzit de alti colegi care si-au anuntat supraveghetorii si care au sunat la 112.

La Colegiul Militar a fost trimisa o ambulanta dar medicii l-au gasit fara semne vitale. In acest moment o ancheta este coordonata de un procuror si este efectuata de politisti, dar si la nivelulul Colegiului Militar a fost constituita o comisie care ancheteaza cazul. Anul trecut, atunci cand a fost admis la liceu baiatul a fost testat psihologic si a fost declarat apt.

Renovarea energetica a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor/ pasapoarte, situat in municipiul Baia Mare, Strada Scolii, nr. 1
Citeste
Mesajul primaritei din Seini, de Ziua Internationala a cuvantului "MULTUMESC"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.