Regatul de Gheata Frozen la Baia Mare

Adaugat in categoria Eveniment
Actualizat

Din Regatul de gheata se vor transmite valuri de energie pozitiva, amintind spectatorilor ca viata este minunata indiferent de anotimp, fiind nevoie doar de curaj si optimism pentru zile fericite.

Anotimpul rece aduce sarbatori calde, pline de intamplari magice pe care trebuie sa le traim alaturi de cei dragi. Nu ratati ultimele peripetii din regat – vor fi presarate cu distractie, lectii de iubire si prietenie.


Olaf se topeste de nerabdare sa intalneasca atatia prieteni noi! Personajele din Frozen vor porni intr-o calatorie muzicala plina de peripetii si intamplari inedite. Vino sa iti intalnesti personajele favorite, sa cantata, sa dansati si sa va bucurati impreuna.

Elsa si Anna sunt doua surori a caror relatie speciala au impresionat copiii din intreaga lume. Chiar daca nu ai un fratior sau o surioara, suntem siguri ca le vei indragi pe cele doua personaje gratioase.


Nici rolul renului buclucas Sven nu e mai putin important. Acesta va aduce zambetele pe buzele prichindeilor si dezvolta de asemenea o frumoasa relatie de prietenie cu restul personajelor.

Propunem asadar sa ne bucuram de zapada si sa celebram cum se cuvine anotimpul rece. Abia asteptam sa punem in scena spectacolul si sa primim multe imbratisari calduroase de la voi.

Durata spectacolului este de 60 minute, muzica realizata de Gabriel Arsenie, coregrafia de Rares Velea iar poducatorul este Trupa de teatru din Cluj Napoca, Golden Party. Biletele sunt dinsponibile online pe site-ul https://www.MaiDulce.ro/evenimente-frozen
Spectacol pentru audienta prescolari

Spectacolul este organizat in Baia Mare cu sprijinul Cofetariei Mai Dulce

Avertisment! vanatorii impusca fara restrictii cainii fara stapani
Citeste
Ce trebuie sa stii despre un implant dentar in 2020?
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.