PRIMIM DE LA CITITORI: Campania bunului simt dusa de Gabriel Zetea vs campania dispretuitoare dusa de Ionel Bogdan

Buna ziua, ma numesc Elena Timis, sunt plecata in Italia de peste 25 de ani si as vrea sa va trimit cateva randuri despre campania electorala din Maramuresul meu drag.

Intotdeauna mi-au placut oamenii echilibrati, respectuosi si cu bun simt. M-am ferit de cand ma stiu de oamenii laudarosi, de oamenii care nu au muncit nici macar o zi in viata lor, de oamenii care, in lipsa de argumente, jignesc la foc automat atunci cand sunt chestionati cu privire la propriile realizari.

Uite asa si cu campania electorala. Partea buna e ca mai avem mai putin de 2 saptamani pana cand se incheie festivalul laudarosilor pe care nu-i doare gura sa promita luna si stelele. Partea proasta e ca oamenii cu bun simt, oamenii care stiu ce inseamna sa muncesti din greu, nu sunt apreciati pe cum ar trebui sa fie.

Uite asa si cu campania electorala din Maramures. Se dau lupte grele pentru fiecare loc din primariile judetene. Deasupra tuturor se asaza intrecerea dintre Gabriel Valer Zetea, actualul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, si Ionel Bogdan, pretendentul la sefia judetului trimis de PNL.

Privesc din afara desfasurarea campaniei electorale din Maramures. Ma uit in stanga si il vad pe Zetea. Linistit, experimentat si mereu aflat pe drumuri.

Pe ce ma bazez cand spun asta? I-am citit postarile si atitudinea surprinsa de fotografi. In postari nu vad atacuri la persoana, nu jigneste pe nimeni. Dimpotriva, prefera sa tina un jurnal de santier cu care ne tine la curent cu starea drumurilor din judet. Iar in poze vedem un om care stie sa lase capul jos atunci cand e cazul, un om care respecta valorile Maramuresului.

Apoi m-am uitat in dreapta. Vad in Ionel Bogdan un tanar furibund, plin de zel si gata sa darame tot pe drumul catre putere. Ca sa isi atinga obiectivele, nu ezita sa atace la persoana. Jigneste, reduce la zero activitatea celor din jurul sau, oricat de mica sau mare ar fi. Se lauda pe unde a umblat, cu cine a mai dat mana, etc. Nimic de realizari, in afara unei familii tare frumoase. Sa-i traiasca! Atitudinea dispretuitoare parca o simt si din poze...

Articolul PRIMIM DE LA CITITORI: Campania bunului simt dusa de Gabriel Zetea vs campania dispretuitoare dusa de Ionel Bogdan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SARS-COV-2: Un cadru didactic din Baia Mare si doua din Salistea de Sus, infectate cu noul coronavirus
Citeste
Sars-Cov-2 in Maramures. 53 cazuri noi in 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.