SARS-COV-2: Un cadru didactic din Baia Mare si doua din Salistea de Sus, infectate cu noul coronavirus

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures anunta confirmarea a trei cadre didactice infectate cu noul Coronavirus. Un cadru didactic isi desfasoara activitatea la o institutie de invatamant din municipiul Baia Mare. Persoana este asimptomatica si a purtat masca de protectie in unitatea de invatamant.

Celelalte doua cadre didactice sunt simptomatice si au fost internate in spital. Acestea lucreaza la o institutie de invatamant din orasul Salistea de Sus. Si aceste cadre didactice au purtat masca de protectie in unitatea de invatamant.

Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica.

In cele doua institutii de invatamant se desfasoara zilnic dezinfectia cladirilor. Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise stabilite prin hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, respectiv pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor.

Articolul SARS-COV-2: Un cadru didactic din Baia Mare si doua din Salistea de Sus, infectate cu noul coronavirus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Baimarean trimis in spatele gratiilor de autoritatile austriece pentru pedofilie
Citeste
PRIMIM DE LA CITITORI: Campania bunului simt dusa de Gabriel Zetea vs campania dispretuitoare dusa de Ionel Bogdan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.