Primarul din Cavnic, acuzat ca ar fi agresat un varstnic. Vezi VIDEO de pe camera de supraveghere

SCANDAL IN MARAMURES  Imagini absolut incredibile, surprinse de camera de supraveghere din scara unui bloc, au fost publicate pe retelele de socializare. In imagini apare nimeni altul decat Vladimir Petrut, primarul orasului Cavnic.

Imaginile video publicate au fost insotite de niste acuzatii deosebit de grave. Mai exact, Petrut este acuzat ca ar fi intrat in apartamentul unui varstnic fara permisiunea acestuia si, mai mult, l-ar fi amenintat si chiar agresat pe batran.

Nu se cunosc motivele scandalului, cert este ca politistii maramureseni fac in aceste momente cercetari pentru acuzatiile amintite mai sus. Contactat de site-ul VasileDale.ro, primarul nu a recunoscut nimic din toate acestea. Acesta a recunoscut ca persoana din imagini este el, insa a declarat ca a fost invitat de catre proprietar in apartament, fiind vorba de o discutie despre reabilitarea blocului respectiv.

Ce spun politistii

"Politistii au fost sesizati despre faptul ca un barbat de 36 de ani din Cavnic a patrunds fara drept intr-o locuinta adresand injurii si amenintari la adresa partii reclamante. Politistii fac cercetari sub aspectul infractiunilor de loviri si alte violente, amenintare si violare de domiciliu", spune Florina Metes – IPJ Maramures.

Ce spune primarul din Cavnic

"Ieri, in jurul orei 13.00, m-am dus la un bloc din Cavnic pentru a discuta cu oamenii despre reabilitarea imobilului. Persoana respectiva le spunea tuturor sa nu contribuie la lucrari, pentru ca nu se vor face. Am mers la apartamentul lui, am batut, mi-a deschis, am discutat civilizat, i-am aratat fotografii pe telefon, apoi m-a invitat inauntru. Cand sa intru, m-am impiedicat de prag si am cazut. Se vede si pe imagini. Nu l-am injurat, nu l-am lovit, nu l-am amenintat. Nu am facut asemenea lucruri in viata mea. Sa imi arate cineva pe imagini unde si cand l-am lovit. Nu am dat cu piciorul in usa, ci am batut frumos. Vreau sa mentionez faptul ca astazi voi merge la parchet sa depun plangere pe numele barbatului respectiv. Nu este posibil sa puna cineva camere de supraveghere ilegal pe casa scarii. Nu are nici un act pentru acest lucru. Mai mult, din cate stiu eu, barbat respectiv este pensionat de boala pe motive psihice. Nu este posibil sa fiu filmat pas cu pas, minut cu minut si filmarea postata pe conturi false. Eu m-am nascut, am locuit in blocul respectiv,ii cunosc pe toti de acolo. Nu aa putea sa ma iau la bataie cu ei. Oricum si acuzatiile acestea fac parte dintr-un joc politic al unora care nu vor ca orasul sa se dezvolte".

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Primarul din cavnic, acuzat ca ar fi agresat un batran
Citeste
Dacian Ciolos a avut legaturi cu Securitatea? O miscare politica ciudata naste semne de intrebare ciudate
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.