Primarul din cavnic, acuzat ca ar fi agresat un batran

Pe o pagina de socializare apar imaginile unei camere de supraveghere, care l-a surprins Vladimir Petrut, primarul din Cavnic, la usa unui apartament din oras. Imaginile sunt insotite de acuzatii grave la adresa lui Petrut.


El este acuzat ca ar fi agresat proprietarul, ca ar fi intrat in apartament fara permisiune si ca l-ar fi amenintat.

Petrut: "El m-a invitat in apartament, eu nu am lovit pe nimeni in viata mea"


Contactat telefonic, primarul de Cavnic a declarat pentru vasiledale.ro: "Ieri, in jurul orei 13.00, m-am dus la un bloc din Cavnic pentru a discuta cu oamenii despre reabilitarea imobilului. Persoana respectiva le spunea tuturor sa nu contribuie la lucrari, pentru ca nu se vor face. Am mers la apartamentul lui, am batut, mi-a deschis, am discutat civilizat, i-am aratat fotografii pe telefon, apoi m-a invitat inauntru. Cand sa intru, m-am impiedicat de prag si am cazut. Se vede si pe imagini. Nu l-am injurat, nu l-am lovit, nu l-am amenintat. Nu am facut asemenea lucruri in viata mea. Sa imi arate cineva pe imagini unde si cand l-am lovit. Nu am dat cu piciorul in usa, ci am batut frumos. Vreau sa mentionez faptul ca astazi voi merge la parchet sa depun plangere pe numele barbatului respectiv. Nu este posibil sa puna cineva camere de supraveghere ilegal pe casa scarii. Nu are nici un act pentru acest lucru. Mai mult, din cate stiu eu, barbat respectiv este pensionat de boala pe motive psihice. Nu este posibil sa fiu filmat pas cu pas, minut cu minut si filmarea postata pe conturi false. Eu m-am nascut, am locuit in blocul respectiv,ii cunosc pe toti de acolo. Nu aa putea sa ma iau la bataie cu ei. Oricum si acuzatiile acestea fac parte dintr-un joc politic al unora care nu vor ca orasul sa se dezvolte".

Ce spune politia

""Politistii au fost sesizati despre faptul ca un barbat de 36 de ani, din Cavnic, a patruns fara drept intr-un imobil, adresand injurii si amenintari la adresa partii reclamante. In urma sesizarii politistii au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare si violare de domiciliu", spune Florina Metes – IPJ Maramures.

"In ultima perioada de timp am fost atacat,denigrat, calomniat si jignit in ultimul hal atat eu cat si familia mea.
Am incercat sa nu dau curs acestor atacuri venite din partea unor persoane, care, au cu totul alte planuri decat cele pe care le afiseaza in spatiul public.
Am luat decizia de a lua atitudine si de a rezolva aceasta problema pe cale legala, fapt pentru care, doresc sa va anunt ca incepand de maine, voi depune mai multe actiuni civile in instanta impotriva unor persoane care au facut aceste afirmatii la adresa mea si a familiei mele.
Pe de alta parte, voi depune si plangere penala impotriva unor persoane, care, de o buna perioada de timp ma urmaresc zilnic si folosesc diferite conturi de facebook cu identitate falsa, prin care, ma acuza de diferite presupuse fapte penale pe care le-as fi facut eu si cei din jurul meu.
Atunci cand facem diferite afirmatii in spatiul public este bine sa le putem si proba, in caz contrar, putem suporta consecintele legii!", a postat pe pagina personala de facebook Vladimir Petrut.

Perchezitii ale procurorilor clujeni in borsa
Citeste
Primarul din Cavnic, acuzat ca ar fi agresat un varstnic. Vezi VIDEO de pe camera de supraveghere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.