Primarul Chereches a dat dispozitie sa fie ridicate toate masinile abandonate pe domeniul public

Start pentru curatenia de toamna in Baia Mare! Primarul Catalin Chereches s-a saturat sa astepte bunavointa cewlor care si-au abandonat autoturismele pe domeniul public. Dupa ce le-a spus frumos, apoi le-a dat somatii, astazi primarul a dat dispozitie ca acestea sa fie ridicate.

 

"Am dat dispozitie sa inceapa de astazi actiunea de ridicarea a tuturor masinilor abandonate, nefolosite, lasate in paragina pe domeniul public. Ridicarea lor este realizata respectand procedurile legale cu privire la ocuparea ilegala a domeniului public. De nenumarate ori am incercat cu somatii, cu vorba buna sa ii conving pe cei care le detin sa le elimine de pe domeniul public. Unii proprietari au fost seriosi si au ridicat masinile si le multumesc pentru colaborare, altii au ales sa desconsidere autoritatea locala… Pana cand? Pana azi!", a spus Catalin Chereches.

 

Ce se intampla cu masinile ridicate?

 

Acestea vor fi depozitate in curtea societatii Urbis si, dupa 6 luni, daca nu vor fi revendicate si nu se vor achita sanctiunile, vor fi valorificate la reciclatori.

 

Primarul face un apel catre cetateni

 

"Cei care aveti astfel de sesizari, va rog sa ma ajutati sa curat orasul nostru. Sa imi deveniti parteneri in acesr proiect si sa imi transmiteti pe Facebook poza si locatia masinii abandonate", spune Catalin Chereches.

 

Cei care doresc sa ii scrie primarului o pot face printr-un mesaj pe contul de Facebook, aici: https://www.facebook.com/catalin.chereches

 

Adrian Barbur/ActualMM

VEZI IMAGINI DE LA ACTIUNEA DE ASTAZI:

Verificari privind paza obiectivelor, la unitati economice din Seini
Citeste
Pentru a insela rar-ul, firma care transporta muncitorii la uac dumbravita monta si demonta scaunele in microbuz
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.