PREVENIRE: Politistii maramureseni, implicati in Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIETI

Prima activitate din cadrul Campaniei Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieti a avut loc azi dimineata, in trenul cu directia dinspre Miresu-Mare inspre Baia Mare.
Va reamintim ca aceasta campanie vine ca urmare a numarului mare de tineri care si-au pierdut viata prin electrocutare, urcand pe vagoanele trenurilor de dragul unui like pe facebook.
Astfel politistii de prevenire, impreuna cu cei de la Biroul Transporturi Feroviare au stat de vorba cu tinerii calatori, informandu-i cu privire la accidentele nefericite determinate de nerespectarea unor reguli si norme de conduita in incinta statiilor de cai ferate, triaje si zonele adiacente.


Politistii le-au vorbit tinerilor si despre riscurile escaladarii trenurilor care circula pe reteaua electrica, de dragul unui like, precum si cele care sunt provocate de neatentia survenita utilizarii excesive a telefoanele mobile si castilor.
Cu toate ca intalnirea politistilor cu tinerii a avut loc la o ora matinala, acestia au manifestat interes si au ascultat sfaturile politistilor, ramane doar sa le si aplice.
Activitatile in cadrul campaniei vor continua in perioada urmatoare, aceasta derulandu-se pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2021.
Si, avand in vedere ca anul scolar a inceput de putin timp, politistii le ureaza elevilor multa sanatate, pofta de carte si cat mai putine ore on-line. Iar celor care fac naveta cu trenul, calatorii in siguranta!

Articolul PREVENIRE: Politistii maramureseni, implicati in Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIETI apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Adrian TODORAN: Ecologizam Baia Mare si investim in turism
Citeste
GALERIE FOTO: Accident rutier pe str. Constantin Brancoveanu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.