Adrian TODORAN: Ecologizam Baia Mare si investim in turism

Vorbim de un oras verde. Insa Baia Mare este departe de asa ceva. Programul meu pentru municipiul nostru are in vedere trei componente esentiale pentru mediu.

Decontaminarea siturilor industriale (CUPROM, Romplumb etc)
Orasul are nevoie de un parc industrial, de investitori cu potential economic ridicat. Insa ne lipsesc terenurile pe care sa realizam asta. Le-am putea obtine prin ecologizarea unor suprafete mari de teren din zonele folosite candva in industria grea a Baii Mari.

Ecologizarea transportului in comun
In prezent, transportul in comun este un factor poluant (cu exceptia troleibuzelor, ce functioneaza cu electricitate). Parcul societatii URBIS necesita a fi reinnoit, cu autobuze hibrid sau electrice.

Revitalizarea Statiunii "Izvoare"
Un loc drag baimarenilor este cel de la Izvoare. Pentru a-i reda importanta turistica, Baia Mare trebuie sa achizitioneze terenul aflat in proprietatea comunei Desesti, iar ulterior sa realizeze o retea de picnicuri. In felul acesta, vom reda baimarenilor un loc emblematic, de care au fost vaduviti prin neimplicarea autoritatii locale in a revitaliza turistic zona respectiva.

Adrian TODORAN, candidat Primaria Baia Mare, LOCUL 1 pe buletinul de vot

Comandat de: Partidul Miscarea Populara, Organizatia Judeteana Maramures; Executat de: Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Articolul Adrian TODORAN: Ecologizam Baia Mare si investim in turism apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In urma unei licitatii: Cinci milioane de masti chirurgicale, livrate de Grupul Taparo Targu Lapus prefecturilor din toata tara, pentru alegerile locale
Citeste
PREVENIRE: Politistii maramureseni, implicati in Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIETI
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.