PREVENIRE: Actiuni pentru verificarea legalitatii transporturilor rutiere de persoane

In scopul prevenirii si combaterii oricaror abateri de la respectarea normelor legale privind siguranta si legalitatea transportului de persoane, politistii Serviciului Rutier Maramures au actionat azi dimineata, intre orele 05.30 - 09.30, pe drumurile publice judetene.

Activitatile de control au fost desfasurate impreuna cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier. 35 de autovehicule care au circulat pe D.N.18 in Baia Sprie, D.N.1C in localitatile Lapusel si Busag au fost oprite si verificate de politisti.

Au fost aplicate 24 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 14.000 de lei.

Modul in care se efectueaza transportul de persoane pe raza judetului Maramures va fi verificat constant pana la data de 13 decembrie 2020, in scopul reducerii victimizarii populatiei prin accidente rutiere in care sunt implicate, cu vinovatie, autovehiculele destinate transportului public de persoane si al prevenirii raspandirii virusului COVID-19.

Articolul PREVENIRE: Actiuni pentru verificarea legalitatii transporturilor rutiere de persoane apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Gheorghe Simon: "Accelerare economica prin investitii in incubatoare de afaceri si parcuri industriale"
Citeste
Gabriel Zetea (PSD): "Invatamantul online poate adanci si mai mult inegalitatile deja mari intre elevii romani, arata Comisia Europeana"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.