PRELUARE DIRECTMM.RO: S-a jucat cu nervii politistilor dupa ce a intrat pe geam in apartamentul unei batrane de 94 de ani (VIDEO)

Caz total neobisnuit, miercuri, 22 iulie, intr-un bloc de pe strada George Enescu din Baia Mare. Un barbat a socat efectiv cetatenii, dar si autoritatile venite la fata locului.

Grozavia a avut loc in jurul amiezii. Un barbat s-a catarat pe planseul situat deasupra intrarii in scara blocului, dupa care a patruns, pe fereastra, in apartamentul situat la etajul intai. Locatara, o femeie in varsta de 94 de ani, se afla afara, in apropierea cladirii. Nu mare i-a fost mirarea cand a constatat ca nu se mai poate intoarce in apartament, intrucat barbatul s-a incuiat pe dinauntru.

Un vecin a sunat la 112 si, imediat, la fata locului, au ajuns echipaje de politisti si pompieri. Acestia au montat o autoscara, pentru a putea patrunde in apartament. Intrusul care a patruns in apartament nu i-a lasat cu niciun chip. In momentul in care a vazut ca fortele de interventie vor sa urce la el, acesta a incercat sa indeparteze scara de bloc, pentru a-i impiedica pe politisti si pompieri sa ajunga la el. Vecinii au ramas uimiti. ,,A urcat pe betonul din fata scarii si s-a inchis inauntru. Cand au venit pompierii, au vrut sa le arunce scara, sa nu ajunga la el. Eu asa ceva n-am vazut de cand traiesc. Cred ca omul are probleme psihice", a relatat o vecina.

In cele din urma, barbatul a ajuns pe mana politistilor, care l-au invitat la sectie. Dupa ce a fost audiat, barbatul a fost transportat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei. Nimeni nu stie care au fost motivele care l-au determinat pe barbat sa se catare pe bloc, sa intre in casa unei persoane pe care nu o cunostea si sa se inchida inauntru. Cel mai probabil, barbatul nici macar nu a avut intentia sa fure ceva. Cert este ca acum este cercetat, atat pentru violare de domiciliu, cat si pentru distrugere, dupa ce a spart un geam. In orice caz, varstnicii din zona stau acum cu frica in san ca se pot trezi oricand cu un necunoscut in casa.

,,Miercuri, 22 iulie, la ora 13.43, politistii din Baia Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta a patruns intr-un apartament situat pe strada George Enescu din Baia Mare. Politistii ajunsi la fata locului au identificat autorul ca fiind un barbat de 46 ani, din Baia Mare. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Baia Mare in vederea continuarii cercetarilor. In conformitate cu prevederile art. 56, alin. 1 lit. D, din Legea 487/2002, privind protectia persoanelor cu tulburari psihice barbatul de 46 de ani a fost internat la spitalul din Sighetu Marmatiei. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de violare de domiciliu si distrugere", a declarat, pentru DirectMM.ro, Ionela Cozma, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Cata TINEGHE, DirectMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

Articolul PRELUARE DIRECTMM.RO: S-a jucat cu nervii politistilor dupa ce a intrat pe geam in apartamentul unei batrane de 94 de ani (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Exclusiv: Caz incredibil in Baia Mare: Un barbat a intrat in casa unei pensionare de 94 de ani si s-a incuiat inauntru. E incredibil ce a facut la sosirea fortelor de interventie (VIDEO)
Citeste
PREMIERA IN MARAMURES – A fost creat primul portal de sesizari online privind infrastructura rutiera din judet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.