Exclusiv: Caz incredibil in Baia Mare: Un barbat a intrat in casa unei pensionare de 94 de ani si s-a incuiat inauntru. E incredibil ce a facut la sosirea fortelor de interventie (VIDEO)

Caz total neobisnuit, miercuri, 22 iulie, intr-un bloc de pe strada George Enescu din Baia Mare. Un barbat a socat efectiv cetatenii, dar si autoritatile venite la fata locului. Grozavia a avut loc in jurul amiezii. Un barbat s-a catarat pe planseul situat deasupra intrarii in scara blocului, dupa care a patruns, pe fereastra, in […]

Articolul Exclusiv: Caz incredibil in Baia Mare: Un barbat a intrat in casa unei pensionare de 94 de ani si s-a incuiat inauntru. E incredibil ce a facut la sosirea fortelor de interventie (VIDEO) apare prima data in DirectMM.

Apel umanitar: E nevoie atat de plasma convalescenta pentru maramuresenii infectati cu COVID-19, dar si de sange, in general, pentru cei care sufera de diverse afectiuni
Citeste
PRELUARE DIRECTMM.RO: S-a jucat cu nervii politistilor dupa ce a intrat pe geam in apartamentul unei batrane de 94 de ani (VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.