PRELUARE ACTUALMM: Zeci de persoane vindecate de COVID-19 au donat sange pentru baimareanca de 25 de ani, internata in stare grava la spital

Mobilizare exemplara printre maramureseni, dupa publicarea mesajului de ajutor pentru o baimareanca de 25 de ani infectata cu COVID-19 si aflata in stare grava la Spitalul Suport (TBC) din Baia Mare. Zeci de persoane care au avut virusul si s-au vindecat au fost prezente la centrul de transfuzii unde au donat sange pentru tanara, sange necesar pentru ca acesteia sa i se poata administra tratamentul cu plasma.

Mama femeii a reactionat ieri pe retelele de socializare, unde a transmis un mesaj de multumire tuturor celor care au raspuns cu "prezent" pentru salvarea fiicei sale.
"Dragi OAMENI! Viata ne-a pus greu la incercare puterile si credinta, dar ne-a aratat ca, in astfel de momente critice, neasteptat de multi OAMENI cu SUFLET MARE au sarit, neconditionat, in ajutor: s-au rugat pentru puiul meu, Timea, au venit sa doneze plasma, au dorit sa doneze si sange, numai sa poata face ceva pentru "fata de 25 de ani" cum o stie, de acuma, pe Timi a mea, toata lumea. Am fost greu incercati, dar am simtit, de aici, din spital, forta rugaciunilor tuturor si, sper, sa vedem semnele insanatosirii puiutului meu cat mai curand! Pentru toate rugaciunile voastre, pentru ca ati venit la Centrul de transfuzii sa donati, ma uit catre Dumnezeu si ii MULTUMESC Lui si voua, deopotriva!!! O mama indurerata, dar plina de speranta si recunostinta", a scris baimareanca.

Surse medicale au declarat pentru ActualMM ca si parintii tinerei de 25 de ani au fost confirmati cu virusul, iar in aceste momente sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Confom acelorasi surse, cei doi nu prezinta forme grave ale bolii.

Adrian Barbur / ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Zeci de persoane vindecate de COVID-19 au donat sange pentru baimareanca de 25 de ani, internata in stare grava la spital apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Specialistii se tem ca SARS- CoV-2 se transmite pe ambalajul mancarii
Citeste
FOTO CITITORI / ACTUALIZARE: Inspector OSCE, depistat in PTF Sighetu Marmatiei cu 15 cartuse de tigari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.