FOTO CITITORI / ACTUALIZARE: Inspector OSCE, depistat in PTF Sighetu Marmatiei cu 15 cartuse de tigari


Un inspector din cadrul Agentiei Europene de Securitate si Cooperare (OSCE) – Misiunea Speciala de Monitorizare in Ucraina s-a prezentat in aceasta seara in PTF Sighetu Marmatiei cu intentia de a intra in Romania. Pana aici nimic iesit din comun. Doar ca in portbagajul superior al masinii (cu insemn diplomatic) politistii de frontiera au depistat
15 cartuse de tigari de contrabanda.

De precizat ca dintr-o tara aflata in afara Uniunii Europene este interzis transportul a mai mult de 2 pachete de tigari.

Actualizare – ITPF Sighetu Marmatiei

In data de 19 august a.c., la ora 17.31, in Punctul de trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, pe sensul de intrare in Romania, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un cetatean din Muntenegru, in varsta de 59 de ani, la volanul unui autoturism inmatriculat in Ucraina.

La controlul specific, lucratorii vamali au descoperit o cantitate de tigari peste plafonul vamal, in bagajele personale, pe care cetateanul nu a declarat-o.

Cantitatea de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala, iar persoana in cauza a fost sanctionata de catre aceeasi autoritate cu amenda in valoare de 1.500 lei.

Drept urmare, politistii de frontiera au luat masura interzicerii intrarii in Romania a cetateanului din Muntenegru pe o perioada de 5 ani.

Articolul FOTO CITITORI / ACTUALIZARE: Inspector OSCE, depistat in PTF Sighetu Marmatiei cu 15 cartuse de tigari apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE ACTUALMM: Zeci de persoane vindecate de COVID-19 au donat sange pentru baimareanca de 25 de ani, internata in stare grava la spital
Citeste
Record absolut de cazuri noi de COVID-19 in Republica Moldova: 626 in 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.