PRELUARE ACTUALMM: Continua disensiunile intre vecinii scandalagii din Ferneziu. A fost nevoie de interventia politistilor

Disensiunile dintre vecinii scandalagii din cartierul Ferneziu al municipiului Baia Mare, continua. Politistii au fost solicitati sa intervina sambata seara (5 iunie) in cazul unui barbat care ar fi perturbat linistea publica, dand muzica la maxim. Barbatul este acelasi care, in urma cu o luna, a declarat ca a fost atacat de catre cumnatul sau si inca trei barbati chiar in fata casei, fiind inclusiv ranit cu un cutit. Acum, barbatul spune ca politia ar fi fost chemata ca o razbunare, iar el nu ar fi deranjat pe nimeni cu muzica.

Ce spune cel amendat

Mai mult, baimareanul acuza politistii ajunsi la fata locului ca nu s-ar fi legitimat si l-au amenintat, astfel ca va contesta in instanta amenda primita.

"O sa depun o plangere impotriva politiei pentru ca nu s-au legitimat. Mi-au aratat gradele sub forma de provocare si m-au amenintat ca ma duc la o plimbare, deci politia sa afle adevarul ei daca au ajuns la fata locului. Trebuie sa dea amenda neaparat sa va fie rusine o contest si cu filmarea ma duc in instanta", spune baimareanul. Acesta a mai declarat ca plangerea la politie i-a fost facuta chiar de catre cei care in urma cu o luna l-ar fi agresat.

Ce spune politia


"La data de 10 mai a.c. politistii din Baia Mare au fost sesizati sa intervina pentru aplanarea unei stari conflictuale pe raza municipiului. Au fost identificati trei barbati, printre care si persoana la care faceti referire, constatandu-se ca acestia s-au agresat reciproc. In timpul agresiunii, cel in cauza a suferit leziuni la ureche, insa nu a depus plangere pentru lovire sau alte violente. La momentul respectiv politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub coordonarea procurorului pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Vineri, 5 iunie, un alt apel pe 112 semnala muzica la nivel ridicat si galagie in zona. Politistii care au intervenit au aplicat o sanctiune contraventionala, cu precizarea ca nu este pentru prima data cand baimareanul este reclamat ca perturba linistea publica", au declarat politistii pentru ActualMM.ro

In imaginile video se observa faptul ca agentii ajunsi la fata locului trateaza situatia cu calm. Va avertizam ca urmeaza imagini cu limbaj licentios.

Sursa ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Continua disensiunile intre vecinii scandalagii din Ferneziu. A fost nevoie de interventia politistilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

DEZASTRU LA CURTUIUSU MARE: ATENTIONARE METEOROLOGICA: POTOP LA CURTUIUSU MARE: Podete rupte, drumuri afectate. COD GALBEN de vreme severa in Maramures
Citeste
COD GALBEN de vreme severa in Maramures pana maine dimineata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.