DEZASTRU LA CURTUIUSU MARE: ATENTIONARE METEOROLOGICA: POTOP LA CURTUIUSU MARE: Podete rupte, drumuri afectate. COD GALBEN de vreme severa in Maramures

Locuitorii din Curtuiusu Mare, comuna Valea Chioarului, au avut parte iarasi de o rupere de nori. Din nou paraul valea Curtuiusului a iesit din matca afectand podete si drumuri.

O ATENTIONARE METEOROLOGICA de COD GALBEN a fost emis pentru intervalul 10 iunie, ora 12:00 - 11 iunie, ora 10:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata.
In Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, local in Muntenia si Moldova, precum si in zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si pe arii restranse 40...60 l/mp.

D asemenea, manifestari de instabilitate atmosferica vor fi pana in 12 iunie, ora 23:00.
In intervalul mentionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si izolat grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15…35 l/mp.

Citeste si

Articolul DEZASTRU LA CURTUIUSU MARE: ATENTIONARE METEOROLOGICA: POTOP LA CURTUIUSU MARE: Podete rupte, drumuri afectate. COD GALBEN de vreme severa in Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PERCHEZItII: Minore din Constanta, aduse la "produs" in hotelurile din Baia Mare. 150-400 lei partida de sex
Citeste
PRELUARE ACTUALMM: Continua disensiunile intre vecinii scandalagii din Ferneziu. A fost nevoie de interventia politistilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.