PORTRET DE JANDARM: Performantele sportive ale plt. adj. sef Silaghi Florin Vicentiu, din cadrul Detasamentului 2 Jandarmi Baia Mare

Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, zi cu o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi, mai ales in contextul in care ne aflam. Astfel, ne-am gandit sa expunem povestea, plt. adj. sef Silaghi Florin Vicentiu din cadrul Detasamentului 2 Jandarmi Baia Mare, care in timpul sau liber practica inot. Cu dorinta de a face performanta, pe jandarm il gasim frecvent intr-un bazin de inot din Baia Mare, acesta antrenand atat colegi care doresc sa isi perfectioneze sau sa isi imbunatateasca conditia fizica cat si alti sportivi din Baia Mare si nu numai.

Incadrat la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures in anul 1996, a participat de nenumarate ori, atat la concursurile organizate de catre Ministerul Afacerilor Interne si Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane cat si la concursurile de Master, organizate de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.


La numeroasele competitii la care a participat jandarmul nostru a obtinut locuri fruntase astfel:

In anul 2015 a obtinut locul 2 la competitia organizata de catre Minisrerul Afacerilor Interne in localitatea Braila.
In anul 2016 a obtinut locul 2 la competitia organizata de catre Minisrerul Afacerilor Interne in localitatea Arad.
In anul 2017 a obtinut locul 2 la competitia organizata de catre Minisrerul Afacerilor Interne in localitatea Bacau.
In anul 2018 a obtinut locul 1 la competitia organizata de catre Minisrerul Afacerilor Interne in localitatea Targoviste.
In anul 2019 a obtinut locul 1 la competitia organizata de catre Minisrerul Afacerilor Interne in localitatea Baia Mare.

Profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul carierei a facut ca acesta sa fie foarte apreciat la locul de munca, pentru modul exemplar in care si-a indeplinit atributiile de serviciu. Amintim doar cel mai recet exemplu. In data de 27 septembrie a.c., in jurul orelor 10:30, plt.adj. sef Silaghi Florin Vicentiu in timp ce se afla in executarea misiunii de asigurare a ordinii publice in zona unei sectii de votare de pe b-dul Republicii din municipiul Baia Mare, a observat doua persoane de sex masculin care aveau asupra lor un bagaj suspect. Colegul nostru a solicitat sprijin echipei de interventie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures. In urma verificarilor s-a constatat faptul ca cei doi au patruns intr-un imobil de pe b-dul Republicii, aflat in constructie, de unde au sustras cablul din panoul de siguranta. Cele doua persoane, corpul delict si actele de constatare au fost predate catre Politia Municipiului Baia Mare in vederea continuarii cercetarilor.

De peste douazeci de ani, colegul nostru reuseste sa imbine devotamentul, spiritul civic si profesionalismul, specifice carierei de jandarm, cu pasiunea pentru inot.
Ne bucuram sa avem printre noi oameni cu multiple pasiuni, dedicati Armei Jandarmeriei!

Articolul PORTRET DE JANDARM: Performantele sportive ale plt. adj. sef Silaghi Florin Vicentiu, din cadrul Detasamentului 2 Jandarmi Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Kim Jong Un si familia sa s-ar fi vaccinat deja impotriva Covid cu un vaccin din China
Citeste
Liberalii maramureseni au onorat Ziua Nationala a Romaniei la Sisesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.