Liberalii maramureseni au onorat Ziua Nationala a Romaniei la Sisesti

Echipa PNL Maramures pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie impreuna cu Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, au fost astazi la Sisesti, la Biserica Unirii Tuturor Romanilor si la Casa Memoriala Vasile Lucaciu, unde au pus o coroana de flori in semn de apreciere si pretuire pentru sacrificiile si curajul de care au dat dovada inaintasii nostri.

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, a transmis un mesaj tuturor romanilor: "& Aici, la Sisesti, & langa Biserica Unirii Tuturor Romanilor, marea sarbatoare a romanilor este cu totul speciala.

Vasile Lucaciu, alaturi de George Pop de Basesti si de ceilalti unionisti, au crezut si au luptat pentru visul lor de libertate & si unitate.

1 Decembrie este despre forta acestui popor de a lupta pentru a realiza lucruri marete, care fac istorie. Asa cum s-a intamplat la 1 Decembrie 1918.

Romanii sunt principala bogatie a acestei tari si forta schimbarii in bine a poporului nostru. Doar impreuna, cu speranta, cu credinta si incredere, vom putea & sa construim Romania europeana si puternica, pe care ne-o dorim cu totii.

La multi ani, romani! La multi ani, Romania!"

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, Calin Bota, Cristian Niculescu Tagarlas, Anca Hendea, Florin Alexe si Felician Ciceu, candidati PNL pentru Parlamentul Romaniei, au fost prezenti atat la Sisesti, cat si la ceremonialul militar dedicat "Zilei Nationale a Romaniei", care a avut loc la Monumentul Ostasului Roman din Baia Mare, unde au depus o coroana de flori in memoria celor care au luptat pentru Romania unita.

Calin Bota, candidat PNL pentru Camera Deputatilor, a declarat ca: " Anul acesta sarbatorim 102 ani de la Marea Unire din 1918. De mai bine de un secol, stramosii nostri au luptat si au facut posibila infaptuirea Romaniei prin unirea tuturor provinciilor romanesti intr-un singur stat unitar national. Trebuie sa onoram in fiecare an cu mandrie si recunostinta insemnatatea acestei zile. La multi ani, Romania! La multi ani, romani!"

De asemenea, Cristian Niculescu Tagarlas, candidat PNL pentru Senat, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Nationale: "1 Decembrie este o zi cu o incarcatura emotionala puternica pentru fiecare dintre noi, este Ziua Nationala a Romaniei, iar anul acesta sarbatorim 102 de la Marea Unire.

Trebuie sa luptam in continuare pentru dezvoltarea Romaniei si sa nu uitam de sacrificiile facute de stramosii nostri pentru ca noi, azi, sa fim un popor unit.

La multi ani tuturor romanilor! La multi ani, Romania!"

PNL Maramures, Cod AEP- 11200025

Articolul Liberalii maramureseni au onorat Ziua Nationala a Romaniei la Sisesti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PORTRET DE JANDARM: Performantele sportive ale plt. adj. sef Silaghi Florin Vicentiu, din cadrul Detasamentului 2 Jandarmi Baia Mare
Citeste
Deputatul Adrian Todoran: Ramanem uniti in jurul valorilor pe care le avem!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.